Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g334g227kcal5.3g49.7g0.3g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow20g27kcal1.5g2.4g1.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)67g57kcal0.7g2.3g4.7g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)33g87kcal8.7g0.5g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g795kcal32.4g109.8g24g0g
Valittu annoskoko504g398kcal16.2g54.9g12g0g
Annoskoko puolitettuna252g199kcal8.1g27.5g6g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438