Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g500g340kcal8g74.5g0.5g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow30g41kcal2.2g3.6g1.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)50g130kcal13g0.8g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1510g1191kcal48.4g164.8g35.8g0g
Valittu annoskoko755g596kcal24.2g82.4g17.9g0g
Annoskoko puolitettuna378g298kcal12.1g41.2g9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438