Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)250g163kcal8g12g8.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g65g208kcal5.8g33.8g3.9g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g2928kcal257.2g118.4g154.2g20.6g
Valittu annoskoko1135g1464kcal128.6g59.2g77.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna568g732kcal64.3g29.6g38.6g5.2g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675