Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)300g195kcal9.6g14.4g10.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g78g250kcal7g40.6g4.7g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g3513kcal308.6g142g185.2g24.8g
Valittu annoskoko1362g1757kcal154.3g71g92.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna681g878kcal77.2g35.5g46.3g6.2g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675