Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)350g228kcal11.2g16.8g12.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g91g291kcal8.2g47.3g5.5g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g4099kcal360.2g165.6g216.2g29g
Valittu annoskoko1589g2049kcal180.1g82.8g108.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna795g1025kcal90.1g41.4g54.1g7.3g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675