Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)400g260kcal12.8g19.2g14g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g104g333kcal9.4g54.1g6.2g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g4684kcal411.6g189.4g247g33.2g
Valittu annoskoko1816g2342kcal205.8g94.7g123.5g16.6g
Annoskoko puolitettuna908g1171kcal102.9g47.4g61.8g8.3g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675