Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)450g293kcal14.4g21.6g15.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g117g374kcal10.5g60.8g7g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g5270kcal462.8g212.8g277.8g37.2g
Valittu annoskoko2043g2635kcal231.4g106.4g138.9g18.6g
Annoskoko puolitettuna1022g1318kcal115.7g53.2g69.5g9.3g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675