Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)50g33kcal1.6g2.4g1.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g13g42kcal1.2g6.8g0.8g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g585kcal51.4g23.8g30.8g4.2g
Valittu annoskoko227g293kcal25.7g11.9g15.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna114g146kcal12.9g6g7.7g1.1g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675