Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)100g65kcal3.2g4.8g3.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g26g83kcal2.3g13.5g1.6g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g1171kcal102.8g47.4g61.6g8.2g
Valittu annoskoko454g586kcal51.4g23.7g30.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna227g293kcal25.7g11.9g15.4g2.1g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675