Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)150g98kcal4.8g7.2g5.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g39g125kcal3.5g20.3g2.3g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1757kcal154.2g71g92.6g12.4g
Valittu annoskoko681g878kcal77.1g35.5g46.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna341g439kcal38.6g17.8g23.2g3.1g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675