Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g38g37kcal2.7g5.8g0.4g3.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g33g114kcal4.7g0g10.4g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g27g5.3kcal0.7g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.4g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g406kcal17.4g14.8g30.6g6.8g
Valittu annoskoko122g203kcal8.7g7.4g15.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna61g101kcal4.4g3.7g7.7g1.7g
Arvot/100g100g167kcal7.1g6.1g12.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701