Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g384g365kcal26.9g57.7g3.8g30.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g334g1136kcal46.8g0g103.6g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g267g54kcal6.7g3.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g35kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 84g276kcal1.7g2.5g29.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.4g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g4058kcal172.2g147.4g306.8g66.4g
Valittu annoskoko1220g2029kcal86.1g73.7g153.4g33.2g
Annoskoko puolitettuna610g1015kcal43.1g36.9g76.7g16.6g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701