Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g460g437kcal32.2g69g4.6g36.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g400g1360kcal56g0g124g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g320g64kcal8g3.8g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g4856kcal206.2g176.4g367.2g79.2g
Valittu annoskoko1460g2428kcal103.1g88.2g183.6g39.6g
Annoskoko puolitettuna730g1214kcal51.6g44.1g91.8g19.8g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701