Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g461g438kcal32.3g69.2g4.6g36.9g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g401g1364kcal56.2g0g124.3g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g321g64kcal8g3.9g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g4869kcal206.8g177g368g79.4g
Valittu annoskoko1464g2435kcal103.4g88.5g184g39.7g
Annoskoko puolitettuna732g1217kcal51.7g44.3g92g19.9g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701