Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g538g511kcal37.7g80.7g5.4g43.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g468g1591kcal65.5g0g145.1g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g374g75kcal9.4g4.5g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g47g49kcal3.7g7.6g0.3g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 117g386kcal2.3g3.5g40.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g5681kcal241g206.2g430g92.8g
Valittu annoskoko1708g2841kcal120.5g103.1g215g46.4g
Annoskoko puolitettuna854g1420kcal60.3g51.6g107.5g23.2g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701