Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g58g55kcal4g8.6g0.6g4.6g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g50g171kcal7g0g15.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g40g8kcal1g0.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g609kcal25.8g22g46g10g
Valittu annoskoko183g304kcal12.9g11g23g5g
Annoskoko puolitettuna92g152kcal6.5g5.5g11.5g2.5g
Arvot/100g100g166kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701