Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g692g657kcal48.4g103.8g6.9g55.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g602g2046kcal84.2g0g186.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g481g96kcal12g5.8g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g63kcal4.8g9.8g0.4g1.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g497kcal3g4.5g52.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g7304kcal309.8g265.6g552.4g119.4g
Valittu annoskoko2196g3652kcal154.9g132.8g276.2g59.7g
Annoskoko puolitettuna1098g1826kcal77.5g66.4g138.1g29.9g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701