Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g77g73kcal5.4g11.5g0.8g6.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g67g227kcal9.4g0g20.7g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g54g11kcal1.3g0.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g55kcal0.3g0.5g5.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g812kcal34.4g29.4g61.2g13.2g
Valittu annoskoko244g406kcal17.2g14.7g30.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna122g203kcal8.6g7.4g15.3g3.3g
Arvot/100g100g166kcal7g6g12.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701