Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g769g730kcal53.8g115.3g7.7g61.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g669g2273kcal93.6g0g207.2g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g535g107kcal13.4g6.4g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g67g70kcal5.3g10.9g0.4g1.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 167g552kcal3.3g5g58.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g8116kcal344.4g294.8g614g132.4g
Valittu annoskoko2440g4058kcal172.2g147.4g307g66.2g
Annoskoko puolitettuna1220g2029kcal86.1g73.7g153.5g33.1g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701