Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g920g874kcal64.4g138g9.2g73.6g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g800g2720kcal112g0g248g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g640g128kcal16g7.7g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g9712kcal412g352.8g734.8g158.6g
Valittu annoskoko2920g4856kcal206g176.4g367.4g79.3g
Annoskoko puolitettuna1460g2428kcal103g88.2g183.7g39.7g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701