Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g96g91kcal6.7g14.4g1g7.7g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g84g284kcal11.7g0g25.9g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g67g13kcal1.7g0.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g69kcal0.4g0.6g7.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1015kcal43g36.8g77g16.6g
Valittu annoskoko305g507kcal21.5g18.4g38.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna153g254kcal10.8g9.2g19.3g4.2g
Arvot/100g100g166kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701