Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g135g128kcal9.4g20.2g1.3g10.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g117g398kcal16.4g0g36.3g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g94g19kcal2.3g1.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g97kcal0.6g0.9g10.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1420kcal60.2g51.6g107.4g23.2g
Valittu annoskoko427g710kcal30.1g25.8g53.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna214g355kcal15.1g12.9g26.9g5.8g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701