Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g154g146kcal10.8g23.1g1.5g12.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g134g455kcal18.7g0g41.4g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g107g21kcal2.7g1.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g110kcal0.7g1g11.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g1623kcal69g59g122.6g26.6g
Valittu annoskoko488g812kcal34.5g29.5g61.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna244g406kcal17.3g14.8g30.7g6.7g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701