Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g19g18kcal1.3g2.9g0.2g1.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g17g57kcal2.3g0g5.2g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g13g2.7kcal0.3g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g203kcal8.4g7.4g15.4g3.2g
Valittu annoskoko61g102kcal4.2g3.7g7.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna31g51kcal2.1g1.9g3.9g0.8g
Arvot/100g100g166kcal6.9g6.1g12.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701