Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g192g183kcal13.5g28.8g1.9g15.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g167g568kcal23.4g0g51.8g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g134g27kcal3.3g1.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g138kcal0.8g1.3g14.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g2029kcal86g73.6g153.4g33.2g
Valittu annoskoko610g1014kcal43g36.8g76.7g16.6g
Annoskoko puolitettuna305g507kcal21.5g18.4g38.4g8.3g
Arvot/100g100g166kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701