Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g231g219kcal16.1g34.6g2.3g18.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g201g682kcal28.1g0g62.2g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g160g32kcal4g1.9g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g166kcal1g1.5g17.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g2435kcal103.4g88.6g184g39.8g
Valittu annoskoko732g1217kcal51.7g44.3g92g19.9g
Annoskoko puolitettuna366g609kcal25.9g22.2g46g10g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6.1g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701