Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g269g256kcal18.8g40.4g2.7g21.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g234g796kcal32.8g0g72.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g187g37kcal4.7g2.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 59g193kcal1.2g1.8g20.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g2840kcal120.6g103.4g214.6g46.4g
Valittu annoskoko854g1420kcal60.3g51.7g107.3g23.2g
Annoskoko puolitettuna427g710kcal30.2g25.9g53.7g11.6g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6.1g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701