Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g308g292kcal21.5g46.1g3.1g24.6g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g267g909kcal37.4g0g82.9g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g214g43kcal5.3g2.6g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g221kcal1.3g2g23.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g3247kcal137.4g118.2g245.8g53g
Valittu annoskoko976g1623kcal68.7g59.1g122.9g26.5g
Annoskoko puolitettuna488g812kcal34.4g29.6g61.5g13.3g
Arvot/100g100g166kcal7g6.1g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701