Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl360g432kcal68.4g3.2g15.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.8g0g0g
Ruokosokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka53g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Cashewpähkinä 75g431kcal15g14.1g34.8g2.6g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g8.3g23kcal0.7g1.4g1.6g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu15g135kcal0g0g15g0g
Maizena maissitärkkelys26g92kcal0.2g22.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2680kcal211.4g134.6g137g29.2g
Valittu annoskoko1044g1340kcal105.7g67.3g68.5g14.6g
Annoskoko puolitettuna522g670kcal52.9g33.7g34.3g7.3g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.4g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721