Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl600g720kcal114g5.4g25.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.7g0g0g
Ruokosokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 625g219kcal28.9g12.2g1.9g15.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka89g22kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Cashewpähkinä 125g718kcal25g23.5g57.9g4.4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g14g39kcal1.2g2.3g2.6g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu25g225kcal0g0g25g0g
Maizena maissitärkkelys44g153kcal0.4g38.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g4467kcal352.4g225g228g48.8g
Valittu annoskoko1740g2233kcal176.2g112.5g114g24.4g
Annoskoko puolitettuna870g1117kcal88.1g56.3g57g12.2g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721