Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl720g864kcal136.8g6.5g31g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Ruokosokeri15g61kcal0g15g0g0g
Parsakaali brokkoli 750g263kcal34.6g14.6g2.2g18.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka107g27kcal1g4.9g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Cashewpähkinä 150g861kcal30g28.2g69.5g5.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g17g46kcal1.4g2.8g3.1g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu30g270kcal0g0g30g0g
Maizena maissitärkkelys53g184kcal0.4g45.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g5360kcal422.4g270g273.2g58.6g
Valittu annoskoko2088g2680kcal211.2g135g136.6g29.3g
Annoskoko puolitettuna1044g1340kcal105.6g67.5g68.3g14.7g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721