Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl840g1008kcal159.6g7.6g36.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.6g0.1g0g
Ruokosokeri18g71kcal0g17.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 875g307kcal40.4g17.1g2.6g21.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka124g31kcal1.1g5.7g0.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Cashewpähkinä 175g1005kcal35g32.9g81.1g6.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g19g54kcal1.6g3.3g3.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu35g315kcal0g0g35g0g
Maizena maissitärkkelys61g214kcal0.5g53.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g6254kcal492.8g315g319.4g68.4g
Valittu annoskoko2436g3127kcal246.4g157.5g159.7g34.2g
Annoskoko puolitettuna1218g1564kcal123.2g78.8g79.9g17.1g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721