Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl960g1152kcal182.4g8.6g41.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Ruokosokeri20g82kcal0g20g0g0g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Suippopaprika, makea, Pirkka142g36kcal1.3g6.5g0.6g2.7g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Cashewpähkinä 200g1148kcal40g37.6g92.7g7g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g22g62kcal1.9g3.7g4.2g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu40g360kcal0g0g40g0g
Maizena maissitärkkelys70g245kcal0.6g60.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g7147kcal563.6g359.8g365g78g
Valittu annoskoko2784g3573kcal281.8g179.9g182.5g39g
Annoskoko puolitettuna1392g1787kcal140.9g90g91.3g19.5g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721