Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1080g1296kcal205.2g9.7g46.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.5g0.1g0g
Ruokosokeri23g92kcal0g22.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 1125g394kcal52g21.9g3.4g28.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka160g40kcal1.4g7.3g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Cashewpähkinä 225g1292kcal45g42.3g104.3g7.9g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g25g69kcal2.1g4.2g4.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu45g405kcal0g0g45g0g
Maizena maissitärkkelys79g276kcal0.6g68.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g8040kcal633.8g404.6g410.4g87.8g
Valittu annoskoko3132g4020kcal316.9g202.3g205.2g43.9g
Annoskoko puolitettuna1566g2010kcal158.5g101.2g102.6g22g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721