Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1200g1440kcal228g10.8g51.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g39kcal3g6.1g0.2g0.8g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Ruokosokeri25g102kcal0g25g0g0g
Parsakaali brokkoli 1250g438kcal57.7g24.4g3.7g31.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka178g44kcal1.6g8.2g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Cashewpähkinä 250g1436kcal50g47g115.9g8.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g28g77kcal2.3g4.7g5.2g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu50g450kcal0g0g50g0g
Maizena maissitärkkelys88g306kcal0.7g76.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g8934kcal704.2g450g456g98g
Valittu annoskoko3480g4467kcal352.1g225g228g49g
Annoskoko puolitettuna1740g2234kcal176.1g112.5g114g24.5g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721