Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl240g288kcal45.6g2.2g10.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Ruokosokeri5g20kcal0g5g0g0g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka36g8.9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Cashewpähkinä 50g287kcal10g9.4g23.2g1.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.5g15kcal0.5g0.9g1g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu10g90kcal0g0g10g0g
Maizena maissitärkkelys18g61kcal0.1g15.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1787kcal140.6g89.8g90.8g19.6g
Valittu annoskoko696g894kcal70.3g44.9g45.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna348g447kcal35.2g22.5g22.7g4.9g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721