Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Pinaatti 19g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g202kcal7.8g15.4g11.8g0.6g
Valittu annoskoko127g101kcal3.9g7.7g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g51kcal2g3.9g3g0.2g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727