Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)1001g641kcal32g48g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Oivariini, 60 (100g)38g207kcal0.4g0.4g22.5g0g
Pinaatti 188g25kcal3g0.8g0.6g2.4g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g2022kcal78.4g156g117.2g7.4g
Valittu annoskoko1270g1011kcal39.2g78g58.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna635g506kcal19.6g39g29.3g1.9g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727