Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)1201g769kcal38.4g57.7g42g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Oivariini, 60 (100g)45g248kcal0.5g0.5g27g0g
Pinaatti 225g30kcal3.6g0.9g0.7g2.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g2427kcal94.2g187.2g140.4g9g
Valittu annoskoko1524g1213kcal47.1g93.6g70.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna762g607kcal23.6g46.8g35.1g2.3g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727