Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)1401g897kcal44.8g67.3g49g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.4g36.8g0.6g1.8g
Oivariini, 60 (100g)53g289kcal0.5g0.5g31.5g0g
Pinaatti 263g35kcal4.3g1.1g0.8g3.4g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g2831kcal110g218.4g163.8g10.4g
Valittu annoskoko1778g1416kcal55g109.2g81.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna889g708kcal27.5g54.6g41g2.6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727