Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)1600g1024kcal51.2g76.8g56g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Oivariini, 60 (100g)60g330kcal0.6g0.6g36g0g
Pinaatti 300g40kcal4.9g1.2g0.9g3.9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g3232kcal125.6g249.2g187.2g12g
Valittu annoskoko2030g1616kcal62.8g124.6g93.6g6g
Annoskoko puolitettuna1015g808kcal31.4g62.3g46.8g3g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727