Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)1802g1153kcal57.7g86.5g63.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Oivariini, 60 (100g)68g372kcal0.7g0.7g40.5g0g
Pinaatti 338g45kcal5.5g1.4g1g4.4g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g3640kcal141.6g280.8g210.8g13.6g
Valittu annoskoko2286g1820kcal70.8g140.4g105.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna1143g910kcal35.4g70.2g52.7g3.4g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727