Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Oivariini, 60 (100g)7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Pinaatti 38g5kcal0.6g0.2g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g404kcal15.8g31.4g23.4g1.6g
Valittu annoskoko254g202kcal7.9g15.7g11.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna127g101kcal4g7.9g5.9g0.4g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727