Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)2002g1281kcal64.1g96.1g70.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.7g52.6g0.9g2.6g
Oivariini, 60 (100g)75g413kcal0.8g0.8g45g0g
Pinaatti 375g50kcal6.1g1.5g1.1g4.9g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g4044kcal157.4g312g234.2g15g
Valittu annoskoko2540g2022kcal78.7g156g117.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna1270g1011kcal39.4g78g58.6g3.8g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727