Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)2402g1538kcal76.9g115.3g84.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63.1g1.1g3.2g
Oivariini, 60 (100g)90g496kcal0.9g0.9g54.1g0g
Pinaatti 450g60kcal7.3g1.8g1.4g5.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g4853kcal188.6g374.2g281.4g18.2g
Valittu annoskoko3048g2427kcal94.3g187.1g140.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna1524g1213kcal47.2g93.6g70.4g4.6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727