Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)2803g1794kcal89.7g134.5g98.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g361kcal10.7g73.6g1.3g3.7g
Oivariini, 60 (100g)105g578kcal1.1g1.1g63.1g0g
Pinaatti 526g70kcal8.5g2.1g1.6g6.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g5662kcal220g436.6g328.2g21g
Valittu annoskoko3556g2831kcal110g218.3g164.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna1778g1416kcal55g109.2g82.1g5.3g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727