Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)300g192kcal9.6g14.4g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Oivariini, 60 (100g)11g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Pinaatti 56g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g606kcal23.4g46.6g35.2g2.2g
Valittu annoskoko381g303kcal11.7g23.3g17.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna191g152kcal5.9g11.7g8.8g0.6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727