Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)3200g2048kcal102.4g153.6g112g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Oivariini, 60 (100g)120g660kcal1.2g1.2g72g0g
Pinaatti 600g80kcal9.7g2.4g1.8g7.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g6465kcal251g498.4g374.4g24g
Valittu annoskoko4060g3232kcal125.5g249.2g187.2g12g
Annoskoko puolitettuna2030g1616kcal62.8g124.6g93.6g6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727