Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)3203g2050kcal102.5g153.8g112.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84.1g1.4g4.2g
Oivariini, 60 (100g)120g661kcal1.2g1.2g72.1g0g
Pinaatti 601g80kcal9.7g2.4g1.8g7.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g6471kcal251.2g499g374.8g24g
Valittu annoskoko4064g3236kcal125.6g249.5g187.4g12g
Annoskoko puolitettuna2032g1618kcal62.8g124.8g93.7g6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727