Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)3604g2306kcal115.3g173g126.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g464kcal13.8g94.6g1.6g4.7g
Oivariini, 60 (100g)135g743kcal1.4g1.4g81.1g0g
Pinaatti 676g90kcal10.9g2.7g2g8.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g7280kcal282.8g561.4g421.6g27g
Valittu annoskoko4572g3640kcal141.4g280.7g210.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna2286g1820kcal70.7g140.4g105.4g6.8g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727